Noul Logal Expression

LOGAN ESSENTIAL TCE 90 MT5 DE LA 8.403 EUR* (FĂRĂ TVA)

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat manual;
  • Cruise control;
  • Media Control;
  • Jante aliaj ușor 15″, design Elma.

CARBURANT

Benzină

CONSUM MIXT

5.1 – 5.2 l / 100 km

PUTERE MOTOR

90 CP

CUTIE DE VITEZE

Manuală

99 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

Contract de întreținere Easy Service (5 ani)
Asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire
Dobândă de leasing fixă

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Ofertă destinată persoanelor juridice prin Programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 ianuarie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Clasic în anul 2024.

Oferta este calculată și prezentată conform condiţiilor Programului Rabla Clasic, valabile pentru anul 2023 și va fi aplicată în conformitate cu prevederile Programului Rabla Clasic valabile pentru anul 2024, de la momentul la care acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului. Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidului de finanţare Rabla Clasic care va fi valabil în 2024. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla Clasic 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Logan III Essential TCe 90 în valoare maximă totală de 2.437 Euro fără tva (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 504 Euro fără tva aferentă campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla 2023 și condițiile de eligibilitate sunt

**Ofertă destinată persoanelor juridice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 ianuarie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Dacia Logan III Essential TCe 90 în valoare de 8403 euro fără TVA, rată lunară 99 euro fără tva, cu avans 31%,  60 luni, dobândă de leasing fixă 5,90% și VR 4243 euro fără tva. Produsul de finanțare conține contract de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Alături de voi
Din 1994, unic dealer autorizat Dacia în Sibiu

 0726 12 34 55
Număr non-stop pentru asistența rutieră Dacia în Sibiu

Echipă dedicată
Servicii pre și post vânzare de cea mai bună calitate

Piese originale
Prețuri accesibile și garanție la orice reparație