Vino în showroom-ul Dacia – EMILIAN Auto Sibiu în perioada 10 martie – 13 aprilie
să descoperi ofertele speciale și noutățile! #SezonulDacia

Spring Extreme Electric 65

NOUL SPRING EXTREME DE LA 10.990 EUR* (TVA INCLUS) ȘI 10.000 KM GRATUIȚI**

Echipamente incluse
  • Aer condiționat manual;
  • Limitator de viteză;
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
  • Oglinzi cu reglaj electric;
  • Media Display: Sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil 7″;
  • Sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate.

MOTOR

Electric

CONSUM MIXT

12 kWh / 100km

PUTERE MOTOR

65 CP

CUTIE DE VITEZE

Automată

89 EUR/ LUNĂ ȘI 10.000 KM GRATUIȚI**

(TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

Dobândă fixă timp de 60 luni

Garanție extinsă până la 5 ani

Revizii incluse până la 5 ani

Asistență rutieră până la 5 ani

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare maximă totală de 10.990 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei) și a reducerii de 470 Euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor si pădurilor.  Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.

**Valoarea de 10.000 km este calculată în limita a 1.220 kW/client, conform ciclu mediu WLTP – pana la 220 km autonomie în mediul urban x 45,5 încărcări complete de 26,8 kW. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

***Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 martie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare de 57 330 lei, cu 50% avans (28 665 lei), 415 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 28 665 lei valoarea totală finanțată, 12.53% DAE, durata 60 de luni, 24 695 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 309 lei, 50 063 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA si CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Alături de voi
Din 1994, unic dealer autorizat Dacia în Sibiu

 0726 12 34 55
Număr non-stop pentru asistența rutieră Dacia în Sibiu

Echipă dedicată
Servicii pre și post vânzare de cea mai bună calitate

Piese originale
Prețuri accesibile și garanție la orice reparație