Dacia Spring Essential 2024

NOUL SPRING ESSENTIAL ELECTRIC 45 DE LA 10.990 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse

  • Închidere centralizată cu telecomanda pe cheie;
  • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici);
  • Geamuri electrice față;
  • Cablu de încărcare Mode 3 (AC);
  • Asistență la menținerea benzii de rulare.

MOTOR

electric

CONSUM MIXT

138 Wh / 100km

PUTERE MOTOR

45 CP

CUTIE DE VITEZE

Automată cu reductor

DE LA 109 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

Dobândă fixă timp de 60 luni

Garanție extinsă până la 5 ani

Revizii incluse până la 5 ani

Asistență rutieră până la 5 ani

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 aprillie 2024. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Noul Dacia Spring Essential Electric 45, în valoare maximă totală de 5.100 Euro (25.500 lei, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) și a reducerii de 810 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional). Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla 2024 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 mai 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Spring Essential Electric 45, în valoare de 56 089 lei, cu 40% avans (22 658 lei), 545 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 33 431 lei valoarea totală finanțată, 12.29% DAE, durată 60 de luni, 22 823 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 683 lei, 55 979 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Alături de voi
Din 1994, unic dealer autorizat Dacia în Sibiu

 0726 12 34 55
Număr non-stop pentru asistența rutieră Dacia în Sibiu

Echipă dedicată
Servicii pre și post vânzare de cea mai bună calitate

Piese originale
Prețuri accesibile și garanție la orice reparație