Ne îngrijim de Dacia ta pentru ca tu să poți conduce în siguranță

O întreagă echipă de consilieri, mecanici auto, electricieni, tinichigii și vopsitori auto, având experiență practică în lucrările de verificare, întreținere, reparații și reglări funcționale are grijă ca mașina ta să rămână un partener de drum de încredere.

Revizie periodică și ITP

Nu rata niciodată revizia periodică a autovehiculului tău DACIA, indiferent dacă se află sau nu în termenul de garanție. Alături de inspecția tehnică periodică, aceste verificări sunt esențiale pentru identificarea din timp a eventualelor probleme care ar putea afecta sistemele critice ale mașinii tale.

Verificare sezonieră

Pregătește-ți DACIA pentru sezonul de vară sau de iarnă! Tehnicienii noștri vor verifica în detaliu sistemul de încălzire/răcire, pneurile, nivelul de ulei, sistemul de iluminat și orice alte elemente, pentru ca tu să poți circula în siguranță, indiferent de condițiile meteo.

Asistență rutieră

Dacă întâmpini o problemă cu DACIA ta în timpul unei călătorii, nu te îngrijora. Cu serviciul de asistență rutieră pe care ți-l oferim, beneficiezi de tractare până la service-ul autorizat DACIA și de diagnostic rapid și profesionist.

Tu alegi Piesele de schimb DACIA
potrivite bugetului tău

În service-ul autorizat Dacia – EMILIAN Auto Sibiu îți punem la dispoziție toate tipurile de piese recomandate și garantate de producător. Așa încât să poți oricând circula în siguranță!

Piese de origine DACIA

Piesa de origine Dacia respectă cele mai riguroase şi exigente cerințe în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie. Poți identifica rapid o piesă de origine după: holograma care poartă marca Dacia, menţiunea „Piesă de Origine”, codul unic de trasabilitate.

Gama economică

Ca alternativă la piesele de origine DACIA, piesele echivalente motrio sunt disponibile pentru posesorii de automobile DACIA ieșite din garanție și permite un service adaptat vârstei și condițiilor de funcționare a autovehiculului.

Piese recondiționate

Piesele recondiționate te ajută să îți adaptezi bugetul pentru service în funcție de vârsta autovehiculului și, totodată, contribuie la un mediu mai sănătos, pentru că, în procedura de service, predai piesa uzată în schimbul piesei recondiționate. Garanția pieselor recondiționate este de 12 luni.

Programează-te în service