Titularul website-ului

Titularul website-ului www.emilianautosibiu.ro și a subdomeniilor asociate, inclusiv dacia.emilianautosibiu.ro, este societatea EMILIAN S.R.L. cu sediul în Loc. Şelimbăr, Drumul DN 1 KM 302+545, Județ Sibiu, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J32/1043/1991, având Cod unic de înregistrare fiscală 3351243.

Proprietate intelectuală

Designul și conținutul website-ului www.emilianautosibiu.ro aparțin în exclusivitate Societății EMILIAN S.R.L. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Drepturile de proprietate intelectuală sau drepturile de utilizare a mărcilor ce apar pe website aparțin sau au fost licențiate, după caz, către EMILIAN S.R.L.

Logo-ul EMILIAN Auto Sibiu este marcă înregistrată a EMILIAN S.R.L. Orice utilizare fără acceptul deținătorului mărcii este sancționată conform legislației în vigoare.

  • Termeni și definirea acestora

„Site” (și orice altă formă a acestui termen) desemnează website-ul www.emilianautosibiu.ro.*

„Vizitator” înseamnă orice persoană care accesează site-ul www.emilianautosibiu.ro, oricare ar fi motivul acesteia. Save

„Utilizator” desemnează o persoană fizică, care are sau obține acces la conținutul site-ului, prin oricare dintre mijloacele de comunicare din site (formulare, configuratoare, câmpuri de introducere de date) puse la dispoziție în format electronic de către EMILIAN S.R.L. sau în baza unui acord de utilizare existent între EMILIAN S.R.L. și acesta.

Conținut” desemnează:

  • Orice informație de pe site care pot fi citită, vizualizată sau accesată în orice mod, prin utilizarea unui device electronic/digital;
  • conținutul oricărui mesaj scris, în format digital, transmis de către EMILIAN S.R.L.prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil clienților și utilizatorilor;
  • detalii legate de serviciile, promoțiile, produsele, ofertele, evenimentele online și/sau tarifele practicate deEMILIAN S.R.L.

„Formular” desemnează un document electronic prezentat în vizitatorului/utilizatorului prin care acesta transmite societății EMILIAN S.R.L. solicitări de informații suplimentare / cereri de ofertă / intenția de a achiziționa produse sau servicii / intenția de a programa un drive text / intenția de a fi informat continuu cu privire la ofertele și promoțiile comerciale prin intermediul site-ului www.emilianautosibiu.ro.

„Date personale” – orice informație cu caracter personal colectată prin intermediul site-ului www.emilianautosibiu.ro și care poate duce la identificarea unui utilizator. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate a site-ului nostru.

Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare

Înainte de a naviga în website-ul www.emilianautosibiu.ro vă rugăm să citiți cu atenție paragrafele de mai jos. În ele vă oferim informațiile esențiale referioate la termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc website-ul www.emilianautosibiu.ro.

Prin accesarea site-ului este de presupus că ați acceptat – explicit sau implicit – întregul conținut al Termenilor și Condițiilor publicate mai jos. În situația în care nu doriți să acceptați acești Termeni și Condiții, dar doriți totuși să obțineți informații despre produsele și serviciile furnizate de EMILIAN S.R.L., vă rugăm să ne contactați telefonic, prin email sau direct, la sediul nostru.

Acceptarea implicită a prezenților Termeni și Condiții nu se aplică cu privire la datele cu caracter personal. Pentru a vedea ce fel de date colectăm prin intermediul site-ului www.emilianautosibiu.ro și cum prelucrăm aceste date, vă rugăm să parcurgeți cu atenție conținutul paginii Politica de confidențialitate.

Societatea EMILIAN S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica, în orice moment, conținutul website-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către vizitator /utilizator constituie un accept implicit al modificărilor aduse prezentului document.

Conținutul site-ului

Conținutul include, fără a se limita la: logo-uri (proprii sau ale mărcilor reprezentate de către EMILIAN S.R.L.), reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, filmări sau animații video, respectiv orice text prezentat pe acest site și este proprietatea exclusivă a Societății EMILIAN S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau îndirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Utilizatorilor/vizitatorilor le este interzisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în orice mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut din site în orice alt context decât cel original.

Pe site-ul www.emilianautosibiu.ro se regăsesc informații generale despre EMILIAN S.R.L., respectiv despre produsele comercializate de partenerii săi, inclusiv Renault Commercial Roumanie și Fiat Chrysler Automobile.

EMILIAN S.R.L. își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului www.emilianautosibiu.ro – imagini, texte, grafice, animații, înregistrări video, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și orice alte date, în orice alte format – este proprietatea Societății EMILIAN S.R.L. și/sau a partenerilor/furnizorilor săi care au autorizat-o să folosească acest conținut. Conținutul este protejat de legea privind protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996).

Folosirea oricăruia dintre elementele enumerate mai sus, fără acordul în scris și prealabil obținut din partea EMILIAN S.R.L. poate fi sancționată conform legilor în vigoare. Reproducerea, publicare, descărcarea, afișarea, distribuția sau transmiterea vreunui text, a vreunei imagini, a graficelor, logo-urilor, simbolurilor grafic, inclusiv a oricărui aranjament al elementelor menționate, precum și a oricărui cod sursă sau software asociat este interzisă uzului comercial, în lipsa unui acord prealabil scris al EMILIAN S.R.L., al Renault Commercial Roumanie, al Fiat Chrysler Automobile sau al titularului dreptului de autor, altul decât cei amintiți.

Niciun element din conținutul prezentului site nu poate fi modificat, adaptat, interpretat în niciun mod, și nu poate fi utilizat în alte scopuri decât cele permise de lege.

În cazul în care doriți să preluați, în orice formă, vreun conținut (integral sau parțial) din acest website, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

Orice conținut, fișier, document, feedback, sugestie, idee, date, informații, imagini, și, în general, orice alte materiale în format digital pe care le trimiteți către EMILIAN S.R.L. prin intermediul site-ului www.emilianautosibiu.ro este considerată neconfidențială și neprotejată. EMILIAN S.R.L. vă invită să nu trimiteți prin intermediul vreunui formular din site, ori prin intermediul vreunui mijloc de comunicare electronică (ex: e-mail) niciun conținut, obiect sau informație care ar putea intra în categoriile de date confidențiale – know-how, idei, prototipuri – sau orice alte date, documente și informații pe care le considerați confidențiale sau subiect al Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Accesul la site

Accesul la site-ul www.emilianautosibiu.ro este liber pentru orice persoană intersată și nu impune cearea unui utilizator. Pentru modul de utilizare a cookie-urilor, respectiv colectarea și utilizarea datelor personale, vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.

Atunci când este necesară colectarea de date cu caracter personal (de exemplu, la completarea unui formular pentru programarea unui test drive sau solicitarea unei oferte) este aplicabilă Politica de Confidențialitate.

Dacă aveți orice fel de nelămuriri privind modul în care colectăm sau utilizăm datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați folosind datele de mai jos:

SC EMILIAN SRL

Șelimbăr, DN 1 KM 302+545, Jud. Sibiu
Telefon: 0269 213637  | 0731 33 44 55

Email: [email protected]
Website: www.emilianautosibiu.ro

Contact DPO (Data Protection Officer / Responsabil Protecția Datelor):

Șerbănescu Raluca

Șelimbăr, DN 1 KM 302+545, Jud.Sibiu

Telefon: 0731 310 420

Email: [email protected]

Linkuri / Legături externe

Site-ul www.emilianautosibiu.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri web sau alte resurse (de ex: prezentări PDF, înregistrări video etc.). Răspunderea pentru aceste site-uri și conținutul lor o poartă în intregime proprietarii acestora.

EMILIAN S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupus a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Parteneri

Pentru întrebări referitoare la calitatea produselor sau pentru clarificarea oricăror nelămuriri referitoare la marca DACIA ori la produsele și serviciile DACIA, altele decât cele furnizate în mod direct de către EMILIAN S.R.L. vă rugăm să vă adresați direct reprezentantului mărcii DACIA în România.

Limitarea responsabilității

O parte a conținutulului site-ului www.emilianautosibiu.ro, respectiv descrierile și majoritatea imaginilor produselor, caracteristicile tehnice, simbolurile, sunt puse la dispoziția noastră de către partenerii Renault Commercial Roumanie și Fiat Chrysler Automobile. Astfel, EMILIAN S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau disponibile pe site.

Imaginile prezentate pe site-ul www.emilianautosibiu.ro au rol de exemplu. Produsele și/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, în orice mod. În special în ce privește culoarea, ambientul sau detaliile anumitor produse, vă rugăm să ne vizitați la sediu pentru a vedea dacă acestea sunt conforme cu ceea ce căutați.

EMILIAN S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stoc a tuturor produselor afișate în promoțiile desfășurate prin intermediul site-ului.

EMILIAN S.R.L. nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau de afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produselor sau serviciilor afișate pe site-ul www.emilianautosibiu.ro.

EMILIAN S.R.L. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către vizitatori / utilizatori a prezenților Termeni și Condiții.

EMILIAN S.R.L. nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționarii site-ului www.emilianautosibiu.ro precum și pentru cele ce rezultă din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri externe afișate în anumite pagini ale site-ului.

Prin accesarea acestui site, recunoașteți și sunteți de acord că utilizarea site-ului www.emilianautosibiu.ro se face exclusiv pe riscul dumnevoastră și că sunteți pe deplin responsabil pentru utilizarea de către dumneavoastră a site-ului, respectiv a oricărui alt conținut al terților, prezentat în orice formă sau mod pe acest site. EMILIAN S.R.L. ia toate măsurile necesare pentru a reduce, în mod rezonabil posibil, riscul ca site-ul www.emilianautosibiu.ro și conținutul său să conțină viruși sau defecte. Cu toate acestea, EMILIAN S.R.L. nu poate garanta că echipamentul tehnic, hardware-ul sau software-ul sau orice date stocate sau create de echipamentul tehnic, hardware-ul sau software-ul dumneavoastră nu vor fi în niciun caz deteriorate, corupte, pierdute sau afectate în orice alt mod ca urmare a accesării sau utilizării site-ul sau a oricărui conținut pus la dispoziție pe site.

EMILIAN S.R.L. nu garantează faptul că site-ul sau orice conținut, serviciu sau funcții ale site-ului www.emilianautosibiu.ro vor funcționa neîntrerupt sau că orice defecte vor fi corectate. Site-ul și conținutul sunt puse la dispoziție urmând principul „as is” („așa cum sunt ele disponibile, la orice moment dat în timp”).

EMILIAN S.R.L. nu își asumă nici o garanție, expresă sau implicită, incluzând, dar fără a se limita la orice garanție de acuratețe, integralitate, îndeplinire a obligațiilor, comerciabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

Promoții

Cu excepția cazurilor în care se precizează altfel, în mod expres, promoțiile desfășurate pe site-ul www.emilianautosibiu.ro coincid și se supun astfel regulamentelor promoțiilor desfășurate de oricare dintre partenerii noștri – Renault Commercial Roumanie și Fiat Chrysler Automobile. Orice regulament care guvernează aceste promoții va fi pus la dispoziție prin intermediul EMILIAN S.R.L.

Orice altă promoție desfășurată exclusiv de EMILIAN S.R.L. va fi adusă la cunoștința utilizatorilor / vizitatorilor prin intermediul site-ului și /sau a mijloacelor de comunicare electronică (e-mail) și va fi supusă unui regulament separat. EMILIAN S.R.L. își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a anula o promoție proprie în orice moment, fără vreo notificare prealabilă și fără nicio despăgubire.

Frauda și tentativa de fraudă

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE, INCLUSIV DE A INTERVENI ÎN MODUL DE COLECTARE A DATELOR PERSONALE ALE UNUI VIZITATOR/UTILIZATOR, DE A ȘTERGE, MODIFICA SAU ALTERA ÎN ORICE FEL CONȚINUTUL SITE-ULUI www.emilianautosibiu.ro SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GĂZDUIEŞTE SITE-UL SAU A ORICĂRUI ECHIPAMENT UTILIZAT PENTRU FUNCȚIONAREA SITE-ULUI VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE ȘI VA AVEA DREPT CONSECINȚĂ ATRAGEREA RĂSPUNDERII PENALE ȘI CIVILE A AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE, PRECUM ȘI BLOCAREA, PRIN MIJLOACE TEHNICE, A ACTIVITĂȚILOR FRAUDULOASE.

Legea aplicabilă

Conținutul prezenților Termeni și Condiții este guvernat de legea aplicabilă din România. Orice litigiu izvorât în legătură cu aceștia este de competența instanțelor române.

Prezenții Termeni și Condiții sunt aplicabili începând cu data de 24 Martie 2022.