ALEGE PENTRU TINE

Călătoriile de neuitat încep cu alegeri:
Cine vine cu tine…
Pe ce drum o luați…
Și, bineînțeles, cum vă distrați până la destinație.
Oriunde te-ai îndrepta și oricând ai ajunge acolo, alege pentru tine!

 

Poți să alegi o motorizare GPL pentru costuri mai mici la carburant, echipări superioare, livrare accelerată pentru anumite modele, finanțare cu aprobare rapidă în showroom și/sau până la 5 ani fără griji prin Dacia Finance.

Motorizare GPL din fabrică

Motorizare GPL direct din fabrică pentru costuri mai mici la carburant

Up&Go

Up&Go – echipare completa şi livrare accelerată pentru anumite modele

Finanțare

Finanţare cu aprobare rapidă în showroom şi până la 5 ani fără griji prin Dacia Finance

Ediție limitată

Serii limitate Extreme pentru anumite modele

Duster Extreme Edition

DUSTER EXTREME TCE 150 – 20.340 EUR*

Echipamente incluse
  • Aer condiționat automat
  • Închidere centralizată
  • Proiectoare de ceață
  • Cruise control
  • Media Nav
  • Multiview camera
  • Card acces mâini libere
  • Scaune față încălzite

199 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și ai:

Dobândă fixă timp de 60 luni

Garanție extinsă până la 5 ani

Revizii incluse până la 5 ani

Asistență rutieră până la 5 ani

Finanțare de la Dacia, prin programul Dacia Finance

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă în perioada 31 decembrie 2022. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Noul Duster Extreme TCe 150 EDC în valoare maximă totală de 2.400 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei), a reducerii de 200 Euro (cu TVA) aferente campaniei promoționale Dacia Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 660 Euro (cu TVA). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii primelor Programelor Rabla / Rabla Plus 2022 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 decembrie 2022, prin Dacia Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Duster Extreme Tce 150 EDC, în valoare de 102 921 lei, cu 35% avans (36 022 lei), 995 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8,9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 66 898 lei valoarea totală finanțată, 10,77% DAE, durata 60 de luni, 45 843 lei valoare reziduală, valoare servicii 8 756 lei, 105 998 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației dvs, vă rugăm să ne contactați într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.  Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.”

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Alături de voi
Din 1994, unic dealer autorizat Dacia în Sibiu

 0726 12 34 55
Număr non-stop pentru asistența rutieră Dacia în Sibiu

Echipă dedicată
Servicii pre și post vânzare de cea mai bună calitate

Piese originale
Prețuri accesibile și garanție la orice reparație