Noul Logal Expression

NOUL LOGAN EXPRESSION TCE 90 – 10.290 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat manual;
  • Senzori acustici spate;
  • Scaun reglabil șofer, cu cotieră;
  • Media Display 8″;
  • Jante aliaj ușor 15″, design Sorane.

CARBURANT

Benzină

CONSUM MIXT

5.1 – 5.2 l / 100 km

PUTERE MOTOR

90 CP

CUTIE DE VITEZE

Manuală

150 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

Dobândă fixă timp de 60 luni

Garanție extinsă până la 5 ani

Revizii incluse până la 5 ani

Asistență rutieră până la 5 ani

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.
*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 aprilie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Logan III Expression TCe 90 în valoare maximă totală de 2.900 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 460 Euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 300 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 aprilie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Logan III Expression TCe 90, în valoare de 53 068 lei, cu 17% avans (9 022 lei), 752 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 44 047 lei valoarea totală finanțată, 11.66% DAE, durată 60 de luni, 26 087 lei valoare reziduală valoare servicii 6 500 lei, 71 649 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Alături de voi
Din 1994, unic dealer autorizat Dacia în Sibiu

 0726 12 34 55
Număr non-stop pentru asistența rutieră Dacia în Sibiu

Echipă dedicată
Servicii pre și post vânzare de cea mai bună calitate

Piese originale
Prețuri accesibile și garanție la orice reparație